Olika JAPE, så här hänger det ihop

Denna webbshop drivs av Jape Ventgolv AB. Vi ingår i samma familjeägda koncern som Jape Produkter AB.

Jape Ventgolv AB


Mekaniskt ventilerade golv är grunden i Jape-koncernen och är den produkt företaget startade med 1984. Jape Ventgolv åtgärdar problem med dålig lukt, fukt och radon i betongplattor och källarytterväggar. Systemet är sedan 2005 P-märkt enligt RISE certifieringsregler, en branschstandard som vi är ensamma om på marknaden att följa.

Varje enskilt projekt genomgår en projektering där vi tar fram ritning och offert på materialet. Behöver du hjälp med monteringen så har vi ett näverk med montörer runt om i landet.

Välkommen med din förfrågan.

Jape Produkter AB

Jape Produkter AB är marknadsledande i Sverige när det gäller produkter mot påväxt. Vårt mest välkända varumärke är Grön-Fri, en välbeprövad produkt som har funnits på marknaden sedan 1996. I sortimentet finns även kemikalier för rengöring och ytskydd samt tillbehör för applicering och bearbetning. 

Produkterna hittar du hos ca 1500 återförsäljare inom färg, bygg och fastighetsunderhåll i Sverige och Norge. Vi har även ett nätverk av professionella utförande, Grön-Fri Expert, som utför behandling av tak, fasader och markytor. 

Surfa in på www.jape.se för mer produktinformation och inköpsställen